Η Πρώιμη Παρέμβαση στην Ελλάδα απέκτησε ένα ακόμη σπίτι. Την ΕΣΤΙΑ της!

Ένα ακόμη σπίτι για την Πρώιμη Παρέμβαση στην ΕΣΤΙΑ και στα νέα της γραφεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΕΣΤΙΑ, έπειτα από 40 χρόνια ενδελεχούς πορείας και ανάπτυξης, ξεκίνησε τη λειτουργία προγράμματος Πρώιμης Παρέμβασης σε παιδιά 0-6 ετών με κινητικές, αναπτυξιακές και αισθητηριακές διαταραχές καθώς και την συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων και της ευρύτερης οικογένειας. Η υπηρεσία εστιάζει στο παιδί και ταυτόχρονα επικεντρώνεται στο σύνολο της οικογένειας, με στόχο την εξέλιξη και την ευημερία του ίδιου του παιδιού και του ευρύτερου οικογενειακού και κοινωνικού πλαισίου του. Οι υπηρεσίες που παρέχονται διακρίνονται σε τρεις βασικούς τομείς: την έγκαιρη ανίχνευση, την πρώιμη παρέμβαση και τη συμβουλευτική.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, σε μια  φωτεινή OPEN DAY, η ΕΣΤΙΑ παρουσίασε τη νέα Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής καθώς και τα νέα της γραφεία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 52, στα οποία συστεγάζονται μαζί της, η Διεύθυνση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του φορέα.

Στην OPEN DAY, παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της SC Johnson με στελέχη της εταιρείας, η κα Βάντα Αναστασάκη, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη, η Πρόεδρος της ΑΜΥΜΩΝΗ κα Παρασκευή Μπέλλου μαζί με την κα Χριστιάννα Ζώτου καθώς και επαγγελματίες από το ΑΛΜΑ, το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, τον ΕΡΜΗ, την ΕΛΕΠΑΠ, την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών OPEN DOOR, το ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, το ΠΕΚΑΜΕΑ, το Ινστιτούτο Θεραπείας δια των Τεχνών «Λίλιαν Βουδούρη», την ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ του φορέα ΕΔΡΑ.

Η Πρόεδρος Έφη Προκοπάκη και το προσωπικό της ΕΣΤΙΑ ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για τη ζεστή αγκαλιά τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην SC Johnson για την ευγενική δωρεά εξοπλισμού των γραφείων στο παράρτημα της ΕΣΤΙΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Με τις ευχές και το χαμόγελο φίλων, συνεργατών και υποστηρικτών, η νέα Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής ξεκινά το ταξίδι της με ούριους ανέμους!



Share