Στοπ ???? Μου Ανήκει – Εκπαίδευση Γονέων

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Στοπ ???? μου Ανήκει», θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 22/9/2022 και ώρα 17:30, στο χώρο της «ΕΣΤΙΑ», εκπαίδευση για τους γονείς και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών ατόμων με νοητική αναπηρία.

Η εκπαίδευση έχει θέμα: “Σεξουαλική Κακοποίηση Ανθρώπων με Νοητική Αναπηρία- Εκπαίδευση και Ενημέρωση” με εισηγήτριες τις Ψυχολόγους και Υπεύθυνες ΣΥΔ, Ευαγγελία Ζαχαρή και Εύη Φαδάκη.

Το έργο «Στοπ ???? μου Ανήκει», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» και εταίρους το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΣΤΙΑ» και το Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Θεοτόκος», αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της Πρόκλησης, στην Αναγνώριση και Καταγγελία του φαινομένου της Σεξουαλικής Κακοποίησης στα Άτομα με Νοητική Αναπηρία (ΑμεΝΑ).

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 6936808003 (Ευαγγελία Ζαχαρή) και 6956664110 (Εύη Φαδάκη).

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow». Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.activecitizensfund.gr/Share