WEBINAR ESTIA PORTAL: Ένα Καινοτόμο Εργαλείο Υποστήριξης για τους Ωφελούμενους

Η διαδικτυακή παρουσίαση της νέας εκπαιδευτικής πύλης www.estiaportal.gr ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Μοσχολιός ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΣΤΙΑ και της Προέδρου της κας Έφης Προκοπάκη και τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση, απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναλυτική περιγραφή του περιεχομένου του portal, της λειτουργίας του καθώς και των στόχων και ευκαιριών που προσφέρει, από την υπεύθυνη εκπαίδευσης Μαρία Ζαμπέρτση, τον εκπαιδευτή Υπάτιο Ζερμπίνη και την εκπαιδεύτρια Λία Προκοπάκη. Την συζήτηση συντόνισε η υπεύθυνη επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων Κωνσταντίνα Αναγνώστου.

Η διαδικτυακή πύλη χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού και η υπηρεσία του chat από την εταιρεία SC Johnson, A Family Company

H Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑ κα Έφη Προκοπάκη ευχαρίστησε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διαδικτυακή πύλη της ΕΣΤΙΑ.

To estiaportal.gr αναβαθμίζει τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του φορέα, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση των ωφελούμενων στην σύγχρονη ψηφιακή επικοινωνία και συμβάλλει στην εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού τους.



Share