Μια φιλανθρωπική βραδιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ηλιομαγειρέματα” την Τρίτη 20/6/23

Νέο Ψυχικό, 21/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ξεχωριστό δείπνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ¨Ηλιομαγειρέματα¨ έλαβε χώρα την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στον αύλειο χώρο της ΕΣΤΙΑ.

Η ΕΣΤΙΑ με οικοδέσποινα την Πρόεδρο κα Έφη Προκοπάκη είχε την τιμή και τη χαρά να υποδεχτεί 130 εκλεκτούς καλεσμένους μέσα στους οποίους ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, η βουλευτής B1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας Ζωή Ράπτη, η σύζυγος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βορείου Τομέα Γιάννης Κεχρής, η πρώην Δήμαρχος Νέου Ψυχικού Ειρήνη Κατσαρού, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Φιλοθέης-Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος και Φαίνη Χατζηαθανασιάδου.

Το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη, μεγάλος χορηγός της ΕΣΤΙΑ έδωσε το «παρών» με την Πρόεδρο Ειρήνη Καΐρη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων της ΕΣΤΙΑ «Μήνυμα Αγάπης», η Πρόεδρος παραρτήματος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Πρόεδρος Ένωσης Κρητών «Μίνως» Αναστασία Αγγελάκη και μέλη, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης «Παναθηναϊκή» παράρτημα Νέου Ψυχικού Σίκη Παπαϊωάννου και μέλη, η Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων Ειρήνη Πανταζή και μέλη, η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Ανατολικός» και Πρόεδρος του Κύκλου Νέων Μητέρων Ελένη Κουρή και μέλη, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική εκδήλωση της ΕΣΤΙΑ. Παρέστησαν επίσης δεκάδες φίλοι, γονείς και ωφελούμενοι της ΕΣΤΙΑ.

Η εκδήλωση είχε στόχο την παρουσίαση των δράσεων για το έτος 2023, την επανασύνδεση με προσωπικότητες που πλαισιώνουν την ΕΣΤΙΑ καθώς και την οικονομική ενίσχυση του έργου της.

Το δείπνο επιμελήθηκε ομάδα εκπαιδευτών με επικεφαλής μάγειρα τον Θανάση Τσακμάκη και υποστηρίχθηκε από δεκάδες εργαζόμενους που δούλεψαν με μεράκι για τη πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.

Τη μουσική κάλυψη της βραδιάς ανέλαβε αφιλοκερδώς η ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την εκδήλωση στήριξαν οι χορηγοί εταιρείες: TRIKALINOS, ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ, COCA-COLA 3 ΕΨΙΛΟΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Η Πρόεδρος Έφη Προκοπάκη ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους καλεσμένους για την ανταπόκριση τους και την στήριξη τους στο έργο της ΕΣΤΙΑ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος, η Πρόεδρος εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους ανθρώπους της ΕΣΤΙΑ που δούλεψαν για την επιτυχή διοργάνωση αυτής της βραδιάς.

Η ΕΣΤΙΑ θα συνεχίσει δυναμικά και ποιοτικά το πολυδιάστατο έργο της που έχει στόχο τη φροντίδα των ανθρώπων με νοητική αναπηρία για την πλήρη κοινωνικής τους ένταξη.Share