Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!…ένας συμβολικός αγώνας για τη στήριξη της ΕΣΤΙΑ και της Υπηρεσίας Πρώιμης Παρέμβασης & Συμβουλευτικής

8/12/2022

 

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!…ένας συμβολικός αγώνας για τη στήριξη της ΕΣΤΙΑ και της Υπηρεσίας Πρώιμης Παρέμβασης & Συμβουλευτικής.

 

O 9ος συμβολικός αγώνας δρόμου νέων με νοητική αναπηρία τερμάτισε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή. Στις 3 Δεκεμβρίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στον όμορφο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, εκατοντάδες μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενοι εταιρειών, μέλη αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, φίλοι, τουρίστες έτρεξαν για να στηρίξουν τον αγώνα των ανθρώπων με νοητική υστέρηση για ζωή!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κος Γιώργος Σταμάτης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Πεντέλης κα Γεωργία Μητροπούλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βριλησσίων κα Σοφία Χαντζάρα, η Πρόεδρος του Μεροπείου Ιδρύματος κα Έλλη Θανογιάννη και ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών κος Βασίλης Σπυρογιάννης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων και του Μεροπείου Ιδρύματος. Σταθερός Χορηγός η SC Johnson και Χορηγός Προϊόντων η ΟΚ AnytimeMarket.

Η ΕΣΤΙΑ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης καθώς και όλους τους εργαζόμενους, μαθητές και φίλους που έτρεξαν μαζί  στον «ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ» για τη στήριξη της νέας Υπηρεσίας Πρώιμης Παρέμβασης & Συμβουλευτικής για παιδιά 0-6 ετών.



Share