Επίσκεψη Δημάρχου Πεντέλης στην ΣΥΔ «Κάρμεν» στα Μελίσσια Αττικής

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου η ΕΣΤΙΑ είχε τη τιμή και τη χαρά να έχει κοντά της τη Δήμαρχο Πεντέλης κα Δήμητρα Κεχαγιά, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Διαχείρισης Κέντρων Κοινότητας και Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών κα Γεωργία Μητροπούλου, την Υπεύθυνη Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Μαρία Καρυπίδου και τη συνεργάτη της Δημάρχου κα Αγγελική Βλάχου.

Έπειτα από αίτημα των ενοίκων της Στέγης να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τη Δήμαρχο της περιοχής τους, η κα Κεχαγιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και επισκέφτηκε το σπίτι τους αφιερώνοντας ένα πρωινό κοντά τους.

Η Δήμαρχος συζήτησε διεξοδικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τη Διευθύντρια ΣΥΔ, την Υπεύθυνη της Στέγης και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΕΣΤΙΑ για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο, για τις δράσεις που αναπτύσσει στην κοινότητα με στόχο την κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων της καθώς και το πρόγραμμα της ζωής των ενοίκων στα Μελίσσια. Η Δήμαρχος δεσμεύτηκε για δράσεις ευαισθητοποίησης στα σχολεία της περιοχής καθώς και σε ανοικτές πλατείες για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας. Επιπρόσθετα δήλωσε το «παρών» σε προγράμματα για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ένταξη των ανθρώπων με αναπηρία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Στέγης από τους ίδιους τους ενοίκους και το προσωπικό κατά την οποία η Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις ανάγκες των ατόμων με νοητική αναπηρία και τη καθημερινή διαβίωση τους.

Ευχαριστούμε θερμά τη Δήμαρχο Πεντέλης κα Δήμητρα Κεχαγιά και την ομάδα της για το ευχάριστο πρωινό που είχαμε μαζί τους και ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι δίπλα στο έργο της ΕΣΤΙΑ και στους ανθρώπους της με νοητική αναπηρία.Share