Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας στη ΣΥΔ Άρης & Λίλιαν Βουδούρη

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο Τάσος, η Θεανώ, η Ζωή, η Ελένη, η Νεκταρία και η Ελίνα άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους για να υποδεχτούν τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργο Σταμάτη, την Πρόεδρο κα Έφη Προκοπάκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτρη Νικόλσκυ και λοιπά στελέχη της ΕΣΤΙΑ.

Ο Γενικός Γραμματέας ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Άρης & Λίλιαν Βουδούρη” από τους ίδιους τους ενοίκους, συνομίλησε με το υποστηρικτικό προσωπικό και απόλαυσε όμορφα μουσικά κομμάτια στο πιάνο από τη Θεανώ.

Ακολούθησε ένα ελαφρύ δείπνο κατά το οποίο συζητήθηκαν ποικίλα θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία αλλά και ευρύτερα ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  και ανταλλάχθηκαν απόψεις για προγράμματα ανάπτυξης του φορέα.

Η ΣΥΔ “Άρης και Λίλιαν Βουδούρη” βρίσκεται στο Πικέρμι Αττικής, στεγάζει 7 ενοίκους με νοητική αναπηρία και διαθέτει έναν χώρο για φιλοξενείο. Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2017 και μόλις 4 χρόνια νωρίτερα, στις 28/6/18, τελέστηκαν τα εγκαίνια από τον Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Η ΕΣΤΙΑ ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργο Σταμάτη που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται έμπρακτα δίπλα στο έργο της και υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τους στόχους του φορέα.Share