Επίσκεψη Υφυπουργού Υγείας στην νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Η επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας, αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας, κας Ζωής Ράπτη, στη νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στα Βριλήσσια Αττικής, την Πέμπτη 26 Μαίου, μας έδωσε τη χαρά και την ασφάλεια ότι το δίκτυο ΣΥΔ της ΕΣΤΙΑ αναπτύσσεται στη σωστή κατεύθυνση και με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Κατά την επίσκεψή της, η Υφυπουργός ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της ΣΥΔ, γνώρισε από κοντά τους ωφελούμενους του προγράμματος προετοιμασίας για τη μετάβαση στην υποστηριζόμενη διαβίωση και συνομίλησε με την Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ, το προσωπικό καθώς και φίλους και υποστηρικτές του φορέα που παρευρέθησαν στην Στέγη.

Η Πρόεδρος κα Έφη Προκοπάκη αφού ευχαρίστησε από καρδιάς την Υφυπουργό κα Ζωή Ράπτη για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε, την προσκάλεσε στα εγκαίνια της ΣΥΔ που αναμένεται να τελεστούν το προσεχές διάστημα.

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Δέσπω” βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Δήμου Βριλησσίων και είναι ένα όμορφο σπίτι που θα φιλοξενήσει 4 ανθρώπους με νοητική αναπηρία και θα προσφέρει 3 νέες θέσεις εργασίας σε επαγγελματίες υγείας και φροντιστές.

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης αγοράστηκε και ανακατασκευάστηκε χάρη στην ευεργεσία της κας Δέσπως Κωτσιοπούλου της οποίας το όνομα φέρει τιμητικά η ΣΥΔ.Share