“Νιώσαμε ευτυχισμένες γιατί υπήρξαμε επαγγελματίες τραγουδίστριες για μία ημέρα”

“Νιώσαμε ευτυχισμένες γιατί υπήρξαμε επαγγελματίες τραγουδίστριες για μία ημέρα” ήταν τα λόγια των πέντε κοριτσιών της χορωδίας της ΕΣΤΙΑ, έπειτα από την πρώτη ηχογράφηση τους την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στα Sierra Studios.

Με τη σωστή καθοδήγηση της μονωδού δασκάλας Βιργινίας Παυλοπούλου και με την πολύτιμη βοήθεια της ερμηνεύτριας-βοκαλίστριας Αγγελικής Τουμπανάκη, τα πέντε κορίτσια με νοητική υστέρηση της ΕΣΤΙΑ δούλεψαν με το σώμα και τη ψυχή τους με στόχο να ηχογραφήσουν το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο ¨Η πιο ζεστή αγκαλιά¨, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στα Sierra Studios.

Το μουσικό κομμάτι σε στίχους Σταύρου Χαρίτου, μελοποίησε και ενορχήστρωσε η Toubanaki Music Projects . Το βίντεο και τα πλάνα ανέλαβε η σκηνοθέτης Ήρα Δράκου. Μαζί με την Αγγελική Τουμπανάκη τραγούδησαν οι Στέλλα Εμμανουηλίδου, Πηγή Λαγού, Μαρία Μαστοράκη, Αναστασία Μπαρμπαρή, Μαριάνθη Φραγκούλη με την υποστήριξη της Βιργινίας Παυλοπούλου.

Έπαιξαν μουσική οι:
Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν
Γρηγόρης Ντάνης: κιθάρα
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο
Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Χρυσίδης
Όλοι οι συντελεστές εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του έργου της ΕΣΤΙΑ που έχει στόχο την φροντίδα των ανθρώπων με νοητική αναπηρία.



Share