«Μια Ζωγραφιά μας Ενώνει!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκθεση Ζωγραφικής

«Μια Ζωγραφιά μας Ενώνει!»

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 η ΕΣΤΙΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος πολιτιστικών δράσεων για την καταπολέμηση των διακρίσεων και των ανισοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, πραγματοποίησε την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Μια ζωγραφιά μας ενώνει».

Στην έκθεση που περιελάμβανε ατομικά και ομαδικά έργα ζωγραφικής ωφελουμένων της ΕΣΤΙΑ και παιδιών του 1ου Δημοτικού σχολείου Π. Ψυχικού τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης και η υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Νικόλ Δημητρακοπούλου. Επιπλέον, επισκέφθηκαν την έκθεση οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού κ. Χρήστος Γάκας και κα Μπέτσου Τάνια, γονείς των ωφελουμένων της ΕΣΤΙΑ, συνεργάτες από τον φορέα ΕΠΙΟΝΗ και πλήθος μαθητών, γονέων και κηδεμόνων.

Η πρόεδρος της ΕΣΤΙΑ κα Έφη Προκοπάκη υποδέχθηκε τους επισκέπτες και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την ουσιαστική υποστήριξη και ενίσχυση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού προς τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού καθώς και για την ευαισθητοποίηση του προς τη νέα γενιά.

Φωτογραφίες από την έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ σε υψηλή ανάλυση:

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία:

Χαραλαμπίδου Σόνια

Μ. 6946967175

Τ. 210 6713149

Ε. projects@eseepa.grShare