Εμβόλιο κατά του Covid-19: Πίσω από το Μικροσκόπιο

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Webinar “Εμβόλιο κατά του COVID-19: Πίσω από το μικροσκόπιο”. Επιστήμονες που δίνουν τη μάχη στο εργαστήριο και την κλινική ιατρική τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, μίλησαν για τη δουλειά τους και τις εξελίξεις στην έρευνα και την κλινική πράξη και απάντησαν πλήθος ερωτήσεων που υπέβαλαν οι καλεσμένοι σχετικά με τα εμβόλια κατά της COVID-19.

Το Webinar χαιρέτισε η Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑ κα Έφη Προκοπάκη καθώς και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης. Εισηγήθηκαν οι: Πέτρος Λιγοξυγκάκης, Ανοσολόγος, Καθηγητής Ανοσολογίας στο τμήμα Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Άρης Κατζουράκης, Ιολόγος και Καθηγητής Εξέλιξης & Γονιδιωματικής στο τμήμα Ζωολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Γεώργιος Δαΐκος, Καθηγητής Παθολογίας & Λοιμωξιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιωάννα Παυλοπούλου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής & Λοιμωξιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την συζήτησε συντόνισε ο Δημήτρης Καραΐσκος, Ψυχίατρος και Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΕΣΤΙΑ.

Η ΕΣΤΙΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους επιστήμονες γιατρούς, φίλους καλεσμένους καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας nevronas.gr και εύχεται η ζωή όλων να γίνει σύντομα ελεύθερη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το webinar “Εμβόλιο κατά του COVID-19: Πίσω από το μικροσκόπιο” πατώντας εδώ:

 

 



Share