Ο Δικός Μου Μαραθώνιος!

O 8ος συμβολικός αγώνας δρόμου νέων με νοητική υστέρηση τερμάτισε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή. Στις 19 Οκτωβρίου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στον όμορφο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, εκατοντάδες μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενοι εταιρειών, μέλη αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, φίλοι, τουρίστες έτρεξαν για να στηρίξουν τον αγώνα των ανθρώπων με νοητική υστέρηση για ζωή!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Γεώργιος Καπέλλας από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Μεροπείου, o Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κος Γιώργος Σταμάτης, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κος Δημήτρης Γαλάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού κος Γιώργος Παπαχρόνης, η Πρόεδρος ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης-Ψυχικού κα Σοφία Βυθούλκα, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού κος Νικόλαος Στρατηγός, η Πρόεδρος του Μεροπείου Ιδρύματος κα Έλλη Θανογιάννη, ο Πρόεδρος της «Παναγιά Ευαγγελίστρια» και Αντιπρόεδρος της «ΜΕΛΕΔΩΝΗ» κος Δημήτρης Στεφανίδης και πολλοί ακόμη Πρόεδροι πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με την συνδιοργάνωση του ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης Ψυχικού και με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων και του Μεροπείου Ιδρύματος.

Η «Εστία» ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές της εκδήλωσης, τους χορηγούς SC Johnson Hellas, Αυγά Βλαχάκη, Argo Travel, Όμιλο Νηρέα Ιχθυοκαλλιέργειες, τους χορηγούς προϊόντων Μπισκότα Παπαδοπούλου και εταιρεία Ζωγράφος καθώς και όλους τους εργαζόμενους, μαθητές και φίλους που έτρεξαν μαζί  στον «ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ». Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ειρήνη Τρομπέτα και στην φωτογράφο Κική Μαργαρίτη για την εθελοντική προσφορά τους την ημέρα του αγώνα.Share