Ένα Δυναμικό Ξεκίνημα για την ΕΣΤΙΑ η Χθεσινή Βραδιά.

Με τις ευχές της Εκκλησίας, της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολλών γυναικείων οργανώσεων, συλλόγων και φίλων πλαισιώθηκε η χθεσινή βραδιά που διοργάνωσε η Εστία για να βραβεύσει τους υποστηρικτές της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Χριστόδουλος Κλαδίτης, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Γεώργιος Χριστοδούλου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αμέα και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κος Γιώργος Σταμάτης, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κος Δημήτριος Γαλάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κος Γιώργος Παπαχρόνης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Αλίκη Γκιζελή, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού Δήμου Παπάγου-Χολαργού κα Δημητριάδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φιλοθέης-Ψυχικού κα Πετρίτση-Μουράντ, κα Δημουλά, κος Σαμαρόπουλος, κος Χανακούλας καθώς και Πρόεδροι και Μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Φιλοθέης και Νέου Ψυχικού.

Παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ κος Μοσχολιός, η Πρόεδρος του Μεροπείου Ιδρύματος κα Θανογιάννη, ο Πρόεδρος της «Παναγιά Ευαγγελίστρια» και Αντιπρόεδρος της «ΜΕΛΕΔΩΝΗ» κος Στεφανίδης, η Πρόεδρος & Μέλη του Συλλόγου Φίλων «Μήνυμα Αγάπης», η ευεργέτης κα Δέσπω Κωτσιοπούλου καθώς και συνεργάτες από τον Σύνδεσμο Γονέων Ενηλίκων ΑΜΕΑ Κύπρου «Απόστολος Λουκάς».

Την βραδιά άνοιξε η νεοσύστατη μουσική ομάδα της «Εστία» με τις φωνές εννέα ταλαντούχων κοριτσιών που διηύθυνε η μουσικός Βιργινία Παυλοπούλου και συνόδευε στο πιάνο η φίλη Ελένη Κουρή. Η μουσική ομάδα της «Εστία» ερμήνευσε γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών και καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους.

Η Πρόεδρος της «Εστία» κα Έφη Προκοπάκη καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό εξηγώντας την σπουδαιότητα αυτής της βραδιάς τόσο για την συνέχιση του έργου όσο και για τα ίδια τα παιδιά της «Εστία».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο Σύλλογος Κρητών Φιλοθέης-Ψυχικού «Μίνως» με την Πρόεδρο κα Αγγελάκη και τα μέλη του, η Παναθηναϊκή Ένωση Γυναικών παράρτημα Νέου Ψυχικού με την Πρόεδρο κα Παπαϊωάννου και τα μέλη της, η Ελληνική Εστία παράρτημα Παπάγου με την Πρόεδρο κα Οικονόμου και τα μέλη της, η Ελληνική Εστία Αγίας Παρασκευής με την Αντιπρόεδρο κα Κατσαντώνη και μέλη, η Λέσχη Lions Ολυμπιάδα με τα μέλη της, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ψυχικού με την κα Ευαγγελίου και μέλη, η συγγραφέας Βάσω Κωσταρίδη, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φιλοθέης με την Πρόεδρο και μέλη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου Νέου Ψυχικού καθώς και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων της Σχολής Μωραΐτη, η Επιτροπή Νεότητας Φιλοθέης Ψυχικού, ο Μικρασιατικός Σύλλογος Νέου Ψυχικού «Άγιος Γεώργιος» με την Πρόεδρο κα Μακαντάση και μέλη του, ο Κύκλος Νέων Μητέρων καθώς και την φίλη εθελόντρια Ρωμαλέα Ζήκου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Οι τυχεροί λαχνοί είναι: 1545, 1558, 2195, 2263,1240, 842, 2411, 2341,629, 491, 1533, 753.

 Share