Η Γαλλική Βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τα «Ηλιομαγειρέματα» της Εστίας ξεκίνησαν με μια ξεχωριστή Γαλλική Βραδιά. Η Εστία είχε την ιδιαίτερη τιμή να λάβει την ευγενική υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας. Πιο συγκεκριμένα, ο chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean-Marie Hoffmann μαζί με chefs της ομάδας «Les Chefs des Ambassades» επιμελήθηκαν ένα μοναδικό δείπνο για τους καλεσμένους της Εστίας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο της προς τα άτομα με νοητική αναπηρία.

Το χαμόγελο, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζουν τον chef Jean-Marie Hoffmann όσο και τους υπόλοιπους chefs των Πρεσβειών της Ελβετίας, της Ολλανδίας, και του Ισραήλ σε συνδυασμό με το ταλέντο και την αγάπη τους για την μαγειρική, έφερε ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα που εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους. Το δείπνο περιελάμβανε κρύα σαλάτα ratatouille με μους κατσικίσιου τυριού και λάδι βασιλικού, μπαλοτίνα κοτόπουλο με εστραγκόν, πουρέ αρακά και πατάτες paille και παρφέ nougat με φιστίκι Αιγίνης και φράουλες.


Την Γαλλική Βραδιά των «Ηλιομαγειρεμάτων» τίμησαν με την παρουσία τους, η κα Σίσσυ Παυλοπούλου, Πρώτη Κυρία της χώρας, η κα Έφη Σαρτζετάκη, σύζυγος τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, η κα Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος Αντιπροέδρου Νέας Δημοκρατίας, η ευεργέτης κα Δέσπω Κωτσιοπούλου, η Αντιδήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης-Ψυχικού, η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παναγιά Ελεούσα», εκπρόσωποι της Πρεσβείας της Ιορδανίας, του Ιδρύματος Μποδοσάκη, φίλες της Παναθηναϊκής Νέου Ψυχικού, της Λέσχης Lions και πολλοί ακόμη ακαδημαϊκοί και εκλεκτοί φίλοι.


Η Εστία εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην Γαλλική Πρεσβεία, στον chef Jean-Marie Hoffmann και σε όλη την ομάδα «Les Chefs des Ambassades» που ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα της και προσέφεραν από καρδιάς αυτό το υπέροχο δείπνο. Επιπλέον, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Εταιρεία Τρικαλινός, Ποτοποιία Βαρβαγιάννης, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Big Spoon, Nora’s Deli και Bread Factory καθώς και σε πολλά τοπικά καταστήματα που προσέφεραν εκλεκτά δώρα για τη λαχειοφόρα αγορά της Γαλλικής Βραδιάς. Τέλος, σε όλους τους φίλους, παλιούς και νέους, που υποστηρίζουν σθεναρά το έργο της Εστίας που έχει στόχο την φροντίδα των ανθρώπων με νοητική υστέρηση.Share