Η Αγγελική Τουμπανάκη στον «Παρνασσό» για την ΕΣΤΙΑ.

Πέμπτη 9 Μαΐου, η Αγγελική έρχεται στην Εστία για να συναντήσει την Πρόεδρο, τους συνεργάτες της και κυρίως την νεοσύστατη μουσική ομάδα της Εστίας. Σφίγγει δυνατά το χέρι, μας αγκαλιάζει όλους με ζέση δίνοντας μας την εντύπωση ότι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ανταλλάζουμε σκέψεις, εμπειρίες και η ώρα περνά και γελάμε και ενθουσιαζόμαστε για το τι όμορφη συνεργασία είναι αυτή και τι Άνθρωπος είναι αυτή η Αγγελική.

Τετάρτη 15 Μαΐου, ο επιβλητικός χώρος του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» αγκαλιάζει πλήθος κόσμου, ο οποίος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» παράρτημα Ψυχικού δίνει το παρών για να απολαύσει την Αγγελική Τουμπανάκη και να προσφέρει με αυτόν τον τρόπο στο έργο της Εστίας. Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιώργος Χατζηνάσιος και Κώστας Χατζής.

Τα φώτα σβήνουν, οι μουσικοί ανεβαίνουν και η Αγγελική Τουμπανάκη «κόβει» πραγματικά την ανάσα σου. Από το Djelem Djelem, στο Ederlezi, στον Λοΐζο, στον Χατζηδάκη, στο Buena Vista Social Club, στην Βραζιλία και μετά πάλι πίσω στην Ήπειρο, η Αγγελική Τουμπανάκη σε συνεπαίρνει. Ερμηνεύει η ψυχή της, χορεύει το πάθος της, μιλά το σώμα της και «ταράζει τα νερά» ακόμη και του πιο μετριοπαθούς ακροατή. Όλοι τραγουδήσαμε μαζί της. Άλλοι σιγομουρμουρίζοντας και άλλοι δυνατά. Η Αγγελική έγινε γέφυρα ψυχών και με τους ήχους της μας ταξίδεψε όλους στον παράδεισο.

Ευχαριστούμε θερμά την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» παράρτημα Ψυχικού για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία της να διαθέσει τα έσοδα της συναυλίας στην στήριξη του έργου της Εστίας. Ευχαριστούμε θερμά την μοναδική Αγγελική Τουμπανάκη και τους συνεργάτες της για το υπέροχο αυτό μουσικό ταξίδι καθώς και για την ευαισθησία τους στους δικούς μας ανθρώπους.

εικόνα 1  εικόνα 2 εικόνα 3 εικόνα 4 εικόνα 4εικόνα 5

 Share