Επίσκεψη S.C. Johnson Hellas στην ΣΥΔ Άρης & Λίλιαν Βουδούρη

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, οι ένοικοι της Στέγης Άρης & Λίλιαν Βουδούρη άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους και υποδέχτηκαν το στελεχιακό δυναμικό της S.C. Johnson Hellas, ανάμεσα τους ο Γενικός Διευθυντής κος Νίκος Δριβάκος και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Μαρία Γερανίου.

Σε μια όμορφη και ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, η Πρόεδρος κα Έφη Προκοπάκη παρουσίασε συνοπτικά το οδοιπορικό της Εστίας από το 1982 έως σήμερα και ανέπτυξε τις δράσεις και το όραμα του φορέα. Οι ένοικοι συνομίλησαν για την καθημερινότητα τους, για τα προϊόντα που παράγονται στη δουλειάς τους καθώς και για τις δραστηριότητες στη νέα τους ζωή. Οι άνθρωποι της S.C. Johnson Hellas ξεναγήθηκαν στην Στέγη, θαύμασαν τους άνετους και λειτουργικούς χώρους που διαθέτει η ΣΥΔ και χειροκρότησαν το γούστο και το μεράκι των ανθρώπων της Εστίας. Στο τέλος, όλοι μαζί, απόλαυσαν το πλούσιο πρωινό που είχε επιμεληθεί η εταιρεία S.C. Johnson Hellas.

Ευχαριστούμε θερμά την S.C. Johnson Hellas που έκανε την 18η Σεπτέμβρη μια ξεχωριστή μέρα και δίνουμε ραντεβού στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ στις 20/10/18.

Επίσκεψη S.C. Johnson Hellas στην ΣΥΔ Άρης & Λίλιαν Βουδούρη

 

 Share