Ξεκίνησε η προσπάθεια του Λευτέρη Παρασκευά

ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΥΡΗΝΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού καθώς και την συγκέντρωση χρημάτων για τον εξοπλισμό της  3ης Στέγης Υποστηριζόμενης διαβίωσης στο Πικέρμι του κέντρου κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «ΕΣΤΙΑ», ο τριαθλητής μεγάλων αποστάσεων Λευτέρης Παρασκευάς θα επιχειρήσει να διασχίσει απόσταση 866 χιλιομέτρων, μέσα από ορεινά μονοπάτια GR10 των Πυρηναίων σε διάστημα 15-17 ημερών.

Ξεκινάει στις 29 Ιουνίου από το γαλλικό χωριό Μπανιούλ, στη Μεσόγειο, για να καταλήξει, μέχρι τις 17 Ιουλίου στις ακτές του Ατλαντικού. Χωρίς συνοδευτική στήριξη, με έναν σάκο 6 κιλών στην πλάτη, έναν αδιάβροχο υπνόσακο και την ψυχή του δοσμένη στην προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με την πεποίθηση ότι «κοινωνική ευθύνη έχουμε όλοι μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι» ο Λευτέρης Παρασκευάς έχει εγκαινιάσει, εδώ και αρκετά χρόνια, μία σειρά αθλητικών εκδηλώσεων που κάθε φορά έχουν ως σκοπό την ενίσχυση ενός ιδρύματος που ασχολείται με την αρωγή παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Το πέρασμα του Λευτέρη Παρασκευά στα Πυρηναία θα συμβάλλει στην συγκέντρωση χρημάτων για τον εξοπλισμό τουλάχιστον δύο δωματίων της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση της «ΕΣΤΙΑ» η οποία θα λειτουργήσει τον Ιανουάριο του 2017.

Την προσπάθεια του Λευτέρη Παρασκευά, διασχίζοντας τα Πυρηναία, μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά στο διαδίκτυο www.lefterisparaskevas.com , και εάν επιθυμείτε, να την ενισχύσετε οικονομικά στον ακόλουθο σύνδεσμοShare