Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2016

O 6ος συμβολικός αγώνας δρόμου νέων με νοητική υστέρηση ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Στις 2 Απρίλη, στον όμορφο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, εργαζόμενοι των εταιρειών SC Johnson Hellas, TUV Austria-Hellas, Argo Travel, Νηρέας Ιχθυοκαλλιέργειες, μέλη της Επιτροπής Νεότητας Φιλοθέης-Ψυχικού μαζί με εργαζόμενους του ΔΗΚΕΦIΨ Φιλοθέης-Ψυχικού, σπουδαστές των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ΚΟΡΕΛΚΟ, ΣΒΙΕ και ΑΤΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, μαθητές των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΏΝ ΠΛΑΤΩΝ, 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ και ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ,  έτρεξαν μαζί με τους νέους με νοητική υστέρηση για να στηρίξουν την προσπάθεια ανέγερσης ενός δικτύου κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης της Εστίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού κα Πετρίτση-Μουράντ, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ κος Λυμβαίος, η Πρόεδρος του ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ κα Θανογιάννη και πολλοί ακόμη συνεργάτες, φίλοι και εθελοντές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και του ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης Ψυχικού και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, του ΟΠΑΝΔΑ και του ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ.

 Η Εστία ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές καθώς και τους χορηγούς SC JohnsonHellas, ΠΑΕ ΠΑΟ, Αυγά Βλαχάκη, ΤUV AustriaHellas, Νηρέας Ιχθυοκαλλιέργειες, Argo TravelCocaCola A.E, ΑΒ Βασιλόπουλο, Σκλαβενίτη και Μπισκότα Παπαδοπούλου που στέκονται έμπρακτα δίπλα στα άτομα με νοητική υστέρηση.



Share