Συναυλία με την Κατερίνα Πολέμη & τους συνεργάτες της.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου. Ώρα 8 μμ. Το «Σπίτι της Κύπρου» πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους «με άσπρα κεφαλάκια» όπως, αστειευόμενη, ανέφερε η Κατερίνα Πολέμη. Εκεί βρεθήκαμε κι εμείς από την Εστία, η Πρόεδρος, μέλη του ΔΣ, εργαζόμενοι και νέοι με νοητική υστέρηση.

Η Κατερίνα Πολέμη με τους συνεργάτες της μας ταξίδεψαν σε ήχους και χρώματα μοναδικά. Μεστή και δυνατή φωνή, κέφι και ταπεραμέντο προδίδουν την καταγωγή του Έλληνα πατέρα και της Βραζιλιάνας μητέρας αντίστοιχα. Ήχοι jazz, έθνικ αλλά και έντεχνου ατμοσφαιρικού τραγουδιού. Πέρα όμως από το προφανές ταλέντο της που έχει βραβευθεί για παραστάσεις όπως «Ευριδίκη», «Μικρά Αγγλία», «Μεγάλη Χίμαιρα» και πολλά ακόμη έργα, η Κατερίνα Πολέμη διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και αληθινής ευαισθησίας προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Γνώρισε τα παιδιά της Εστίας στο σπίτι τους, τα υποδέχθηκε στο «Σπίτι της Κύπρου», τραγούδησε και χόρεψε μαζί τους και έκανε όλο το κοινό να συγκινηθεί και να αισθανθεί ότι η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, τους φέρνει κοντά, δεν γνωρίζει διακρίσεις, χρώμα, τάξη, ηλικία, κατάσταση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Κατερίνα Πολέμη καθώς και τον Σύλλογο φίλων της Εστίας «Μήνυμα Αγάπης» για την μοναδική εμπειρία αφενός και αφετέρου για την υποστήριξη του στο έργο της Εστίας.

 

Στιγμιότυπα από τη συναυλία της Κατερίνας Πολέμη & τους συνεργάτες τηςΣτιγμιότυπα από τη συναυλία της Κατερίνας Πολέμη & τους συνεργάτες της Share