Αρχική arrow Τα νέα μας
Τα νέα μας
Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2018-2019

blue_logo

 

 

 

Η ΕΣΤΙΑ - Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, στα πλαίσια της προκήρυξης «Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2018-2019» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πρόκειται να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα διάρκειας 28 εβδομάδων, με ημερομηνία έναρξης  11/12/2018,  με τίτλο «Κολύμβηση & Άθληση» και ζητά:

Έναν/ Μία Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Προσαρμοσμένης Ειδικής Αγωγής για εργασία με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του προγράμματος.

Απαιτούμενα προσόντα:

·         Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Προσαρμοσμένης Ειδικής Αγωγής

·         3ετή επαγγελματική εμπειρία

Πρόσθετα προσόντα

·         Γνώσεις ναυαγοσωστικής

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων:

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να αποστείλουν έως τις 28/11/2018 τα παρακάτω δικαιολογητικά στην διεύθυνση Σόνιας Νικολακοπούλου 13, τ.κ.15451, Ν.Ψυχικό

·         Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρεται η προϋπηρεσία, τα πτυχία, τυχόν πρόσθετη επιμόρφωση

·         Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή

·         Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

·         Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

·         Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

·         Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας

·         Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι ο/η υποψήφιος/α είναι άνεργος

·         Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

·         Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 16-28 Νοεμβρίου 2018 στη διεύθυνση:

 Σόνιας Νικολακοπούλου 13,  τ.κ. 15451, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2106713149

Πληροφορίες : Τριανταφύλλου Γαρυφαλλιά, Ρέτσος Γιώργος

 

 

 
Eπίσκεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής

blue_logo

 

 

 

 

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, στη Στέγη μας ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στο Πικέρμι, επίσκεψη από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και  της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής.

Η επίσκεψη  είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης “Ανέγερση νέας διώροφης οικοδομής με υπόγειο, δώμα και στέγη, με λειτουργία ως Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με αναπηρία που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση στον οικισμό Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας”,  καθώς η ανέγερση της  Στέγης  συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Περιφέρεια Αττικής.

Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμμετείχαν  ο κ. Σαμπανιώτης και ο κ. Σοφός και από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας κος Δρόσης και το Στέλεχος της Μονάδας Β1 κος Καραπαναγιώτης.

Η επίσκεψη  έγινε σε ζεστό και φιλικό κλίμα όπου οι αρμόδιοι ξεναγήθηκαν στη στέγη και τους έγινε μια σύντομη παρουσίαση της ΕΣΤΙΑΣ και του τρόπου λειτουργίας των Στεγών.

Τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την καλή διάθεση και τη συνεργασία τους.

pikermi

 

 

 
Επίσκεψη από Χαροκόπειο

blue_logo

 

 

 

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου φοιτητές του τμήματος Οικιακής Οικονομίας του Χαροκόπειου πανεπιστημίου επισκέφθηκαν την Εστία. Οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τα προγράμματα του φορέα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις υπηρεσίες της Εστίας και την άρτια οργάνωση τους.

charokopoio

 
Σεμινάριο σε θέματα αντισεισμικής προστασίας

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Εστία σεμινάριο σε θέματα  αντισεισμικής προστασίας. Πιο συγκεκριμένα ,εκπρόσωποι του ΟΑΣΠ ενημέρωσαν το προσωπικό της Εστίας για τα μέτρα προστασίας πριν  και κατά τη διάρκεια μιας σεισμικής δόνησης. Επιπλέον παρουσίασαν οδηγίες για την διαχείριση σεισμικού κίνδυνου όπως για παράδειγμα σύνταξη σχεδίων έκτακτης ανάγκης και διοργάνωση ασκήσεων ετοιμότητας.

seminar_sismos

 
Επίσκεψη S.C. Johnson Hellas στην ΣΥΔ Άρης & Λίλιαν Βουδούρη

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, οι ένοικοι της Στέγης Άρης & Λίλιαν Βουδούρη άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους και υποδέχτηκαν το στελεχιακό δυναμικό της S.C. Johnson Hellas, ανάμεσα τους ο Γενικός Διευθυντής κος Νίκος Δριβάκος και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Μαρία Γερανίου.

Σε μια όμορφη και ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, η Πρόεδρος κα Έφη Προκοπάκη παρουσίασε συνοπτικά το οδοιπορικό της Εστίας από το 1982 έως σήμερα και ανέπτυξε τις δράσεις και το όραμα του φορέα. Οι ένοικοι συνομίλησαν για την καθημερινότητα τους, για τα προϊόντα που παράγονται στη δουλειάς τους καθώς και για τις δραστηριότητες στη νέα τους ζωή. Οι άνθρωποι της S.C. Johnson Hellas ξεναγήθηκαν στην Στέγη, θαύμασαν τους άνετους και λειτουργικούς χώρους που διαθέτει η ΣΥΔ και χειροκρότησαν το γούστο και το μεράκι των ανθρώπων της Εστίας. Στο τέλος, όλοι μαζί, απόλαυσαν το πλούσιο πρωινό που είχε επιμεληθεί η εταιρεία S.C. Johnson Hellas.

 Ευχαριστούμε θερμά την S.C. Johnson Hellas που έκανε την 18η Σεπτέμβρη μια ξεχωριστή μέρα και δίνουμε ραντεβού στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ στις 20/10/18.

s.c. johnson

 

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 5 από 142


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

syd_pikermi 

 

 

   Κάρμεν        Ηλιάνθη       Λίλιαν

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

Erasmus+ Inclusive Education

ie+ logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo