Αρχική


Αρχική σελίδα
Το 4o Marmalade Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Διάφορες

 

new logo estias!!!

 

 

 

Το 4ο Marmalade Festival που πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και με την συμμετοχή 15 τοπικών συλλόγων και γυναικείων οργανώσεων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου με την βράβευση της πιο εύγευστης και πρωτότυπης μαρμελάδας καθώς και της καλύτερης παρουσίας. Το 4o Marmalade Festival τίμησαν με την παρουσία τους η Πρώτη κυρία της χώρας κα Σίσσυ Παυλοπούλου, ο Δήμαρχος κος Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης κα Νατάσα Αγγελάκη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα Τρέζου, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κα Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Βύρων Σαμαρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικού Προγράμματος κος Γάτος, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κα Λάβδα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεότητας Φιλοθέης-Ψυχικού κος Λεωνίδας Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέου Ψυχικού κα Πασσά, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ψυχικού κα Εβελίνα Παλτζόγλου, η Αντιπρόεδρος του ΔΗ.Κ.Ε.Φ.Ι.Ψ. κα Ζαφρακοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Έλση Δημουλά, η Δημοτική Σύμβουλος κα Κομνηνού-Κούμπα. Στο 4o Marmalade Festival βρέθηκε ο Σύλλογος Γυναικών «Ιωνίδες», ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού καθώς και πολλοί ακόμη φίλοι και συνεργάτες. 

H κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τον Δήμαρχο κο Παντελή Ξυριδάκη, τον pastry chef των ζαχαροπλαστείων Despina-Μιλφέιγ κο Χρήστο Μπαλατσούκα, του ζαχαροπλαστείου ΌΛΥΡΑ κο Ηλία Νίκολα, γεύτηκαν τις μοναδικές χειροποίητες γεύσεις από όλους του Συλλόγους που συμμετείχαν και έδωσαν:

Α΄ βραβείο εύγευστης μαρμελάδας στον Σύλλογο Κρητών Φιλοθέης-Ψυχικού «Ο Μίνως» για τη μαρμελάδα κολοκύθα.

Β΄ βραβείο εύγευστης μαρμελάδας στην Επιτροπή Νεότητας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για τη μαρμελάδα μήλο-κανέλα-τζίντζερ.

Α’ βραβείο πρωτότυπης γεύσης στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου για τη μαρμελάδα ντοματάκι-ρακή.

Α’ βραβείο καλύτερης διακόσμησης τραπεζιού ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Β’ βραβείο καλύτερης διακόσμησης η Ομάδα Καφενείου.

Τα βραβεία δόθηκαν από την décoratrice Έλενα Δημητροπούλου και Ανθούλα Βαμβουνέλλη.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εστίας Έφη Προκοπάκη εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους όσους συμμετείχαν και υποστήριξαν με ευαισθησία και αγάπη το 4ο Marmalade Festival που είχε στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την επόμενη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για παιδιά με νοητική υστέρηση. 

  

marm20184marm20182marm20183marm20181   

 
Από την κοινωνική αλληλεγγύη στην εργασιακή ένταξη
Διάφορες

 

 new logo estias!!!

 

 

 

 

Η Εστία συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα «Από την κοινωνική αλληλεγγύη στην εργασιακή ένταξη» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Πνευματικό Κέντρου Δήμου Αθηναίων.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν η παρουσίαση καινοτόμων ενεργειών υποστήριξης ευάλωτων ομάδων με στόχο να ενταχθούν κοινωνικά μέσω της απασχόλησης. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν δυο ομιλίες από μέλος του προσωπικού και των εκπαιδευομένων της Εστίας με θέμα την υποστηριζόμενη απασχόληση και την ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση στην αγορά εργασίας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας του Δήμου Αθηναίων για την πρόσκληση και συμμετοχή στην ημερίδα.

 entaxi2entaxi1

 
Η θεατρική ομάδα της Εστίας στο Γυμνάσιο-Λύκειο «Ουρσουλίνες»
Διάφορες

Με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασαν την θεατρική παράσταση ¨Ορνιθοσκαλίσματα¨ που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Εστίας στο Γυμνάσιο-Λύκειο «Ουρσουλίνες» την Πέμπτη 10 Μαϊου 2018.  Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και απόλαυσαν μαζί με τους καθηγητές τους την παράσταση των εκπαιδευομένων της Εστίας.

Ευχαριστούμε θερμά τις Ουρσουλίνες για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στο σχολείο τους.

 oursoulines2oursoulines1

 
11οι ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΡΑΣ
Διάφορες

Στις 9 Μαΐου εκπαιδευόμενοι της Εστίας συμμετείχαν στους 11ους Αγώνες Χαράς που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» σε συνεργασία με το Campion School.

agonesxaras2 agonesxaras1

 

 
4ο Marmalade Festival …η πιο γλυκιά Εστία-ση
Διάφορες

 new logo estias!!!

 

 

 

H Εστία σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού παρουσιάζει το τέταρτο κατά σειρά φεστιβάλ μαρμελάδας το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου, ώρες 10.00-21.00 στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

Στο Marmalade Festival θα βρείτε παραδοσιακές, πρωτότυπες, ξεχωριστές, γλυκιές αλλά και αλμυρές μαρμελάδες, χειροποίητες και σπιτικές, από τα χέρια των εκπαιδευομένων μας, των γονέων, των εθελοντών καθώς και φίλων από τοπικούς συλλόγους και οργανώσεις που συμμετέχουν για να στηρίξουν με τον πιο γλυκό τρόπο την προσπάθεια ανέγερσης της επόμενης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για παιδιά με νοητική υστέρηση. Επιπλέον, ένας ξεχωριστός διαγωνισμός θα αναδείξει την πιο εύγευστη και πρωτότυπη μαρμελάδα καθώς και την πιο ξεχωριστή παρουσία.

program marmalade 2018 a hr_001 (copy)program marmalade 2018 b hr_001 (copy)

 

 
Εκδρομή στην Ιτέα Φωκίδας
Εκδρομές

Στις 3 Μαΐου, 60 εκπαιδευόμενοι της ΕΣΤΙΑΣ με τους συνοδούς τους,  πραγματοποιήσαμε, 2ήμερη εκδρομή στην Ιτέα. Η Ιτέα είναι ένας γραφικός προορισμός με επιβλητικό τοπίο καθώς είναι περιτριγυρισμένη από τα βουνά Γκιώνα, Παρνασσό και Βαρδούσια. Είναι χτισμένη στο βάθος του Κρισσαίου κόλπου, που εκεί καταλήγει και το φημισμένο Δελφικό τοπίο.

Στην Ιτέα βιώσαμε την άνετη διαμονή του ξενοδοχείου “TROKANTERO”, περπατήσαμε στο όμορφο λιμάνι της Ιτέας, δοκιμάσαμε τα παραδοσιακά μεζεδάκια της περιοχής, απολαύσαμε τη θέα στον Κορινθιακό κόλπο.

Ήταν μία περιοχή, που μας πρόσφερε τη δυνατότητα για αποδράσεις στο βουνό και στη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα μπορέσαμε να επισκεφτούμε και αξιόλογους προορισμούς, όπως τους Δελφούς και την Αράχοβα.

itea1 itea2

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 9 - 16 από 238


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

 

 

 

 

           Κάρμεν           Ηλιάνθη

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo