Αρχική


Αρχική σελίδα
Επίσκεψη Eλληνογερμανικής αγωγής
Επισκέψεις

Μαθητές της Ελληνογερμανικής αγωγής επισκέφθηκαν την Εστία στις 4 Δεκεμβρίου 2017 με σκοπό να ξεναγηθούν στα εργαστήρια και στους χώρους της. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης , οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ανοιχτή συζήτηση με τους εκπαιδευόμενους της Εστίας σε θέματα bullying και διαφορετικότητας.  Στο τέλος της επίσκεψης τους,  παρέδωσαν τιμής  ένεκεν πλακέτα στην πρόεδρο κα Προκοπάκη για την φιλοξενία της Εστίας και την άψογη συνεργασία ανάμεσα των δυο φορέων.

 

ellinogermaniki1 ellinogermaniki2ellinogermaniki4ellinogermaniki3

 
«2018 ευχές από τα παιδιά της Εστίας»
Bazaar

Στην εορταστική αγορά της Εστίας θα ανακαλύψετε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από τα παιδιά, τους εκπαιδευτές και τους εθελοντές της.

Υπέροχα γούρια, στολίδια ξύλινα, πάνινα και μεταλλικά, ξύλινες κατασκευές, πινακάκια, ημερολόγια, σπιτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, λικέρ, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα ζυμαρικά και πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα είδη με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους εσάς.

Από τις 9 έως και τις 22 Δεκεμβρίου και ώρες 10πμ-8μμ στην «Εστία», οδός Σόνιας Νικολακοπούλου 13 Νέο Ψυχικό (πλησίον πλατείας Αγίας Σοφίας).

www.eseepa.gr

estia flyer_001

 

 

 
Επίσκεψη ΕΣΤΙΑΣ στα 10 χρόνια λειτουργίας του Σ.Κ.Ε.Π.
Επισκέψεις

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, η Εστία παρευρέθηκε στα γενέθλια του Σ.Κ.Ε.Π για τα 10 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνεργάτες, εκπαιδευτικοί, μαθητές γενικής & ειδικής εκπαίδευσης και  εθελοντές. Εκπαιδευόμενοι της Εστίας είχαν τη χαρά να λάβουν μέρος σε αγώνα bocce και σε δραστηριότητες ζωγραφικής.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα συμμετείχαμε όλοι μαζί στα διαδραστικά εργαστήρια «Αποτυπώματα» εκεί που ξεκίνησαν όλα… στο Μουσείο Βορρέ.

img1 img2

 
Προσωρινός πινάκας κατάταξης ΠΦΑ στα πλαίσια της προκήρυξης «Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους 2017-2018
Νέα

 new logo estias!!!

 

 

 

Στα πλαίσια υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος « Άθλησης για Όλους 2017-2018» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η επιτροπή αξιολόγησης βιογραφικών σημειωμάτων η οποία συνήλθε την 24 Νοεμβρίου 2017, αφού προσμέτρησε τα μόρια και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις σχετικές αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κατέληξε ότι επικρατέστερη για την θέση, είναι η κα Μπαλτζή Μαρία με 1η επιλαχούσα την κα Κοκκίνου Ελένη, 2η επιλαχούσα την κα Τσιφοπανοπούλου Ζωή και 3η επιλαχούσα την κα Αγγελοπούλου Παναγιώτα. Οι συμμετέχουσες μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις έως την 8 Δεκεμβρίου 2017. Κατόπιν θα αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας αποτελεσμάτων.


 

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ
Συμμετοχές

new logo estias!!!

 

 

 

 

Στις 14 Νοεμβρίου 2017 η Εστία παρευρέθηκε στην παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ιδρύματος Ωνάση στα πλαίσια συνεργασίας των δυο φορέων .Πιο συγκεκριμένα, με τη συνεργασία της κας Βαρβαρούση, θα συνδιοργανωθεί ένα βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες με νοητική υστέρηση με στόχο την ανάπτυξη των κοινωνικών τους δεξιοτήτων μέσα από το βιβλίο. Το εργαστήριο ονομάζεται «Ανακαλύπτουμε μαζί το βιβλίο, διαβάζουμε αλλιώς;» και θα διεξαχθεί στην Ωνάσειο βιβλιοθήκη.

onasis1 onasis2

 
Θέση εργασίας για Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής
Νέα

new logo estias!!!

 

 

 

 

Η ΕΣΤΙΑ - Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, στα πλαίσια της προκήρυξης «Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2017-2018» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πρόκειται να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα διάρκειας 28 εβδομάδων, με ημερομηνία έναρξης  11/12/2017,  με τίτλο «Κολύμβηση & Άθληση» και ζητά:

Έναν/ Μία Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Προσαρμοσμένης Ειδικής Αγωγής για εργασία με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του προγράμματος.

Απαιτούμενα προσόντα:

·         Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Προσαρμοσμένης Ειδικής Αγωγής

·         3ετή επαγγελματική εμπειρία

Πρόσθετα προσόντα

·         Γνώσεις ναυαγοσωστικής

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων:

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να αποστείλουν έως τις ….. τα παρακάτω δικαιολογητικά στην διεύθυνση Σόνιας Νικολακοπούλου 13, τ.κ.15451, Ν.Ψυχικό

·         Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρεται η προϋπηρεσία, τα πτυχία, τυχόν πρόσθετη επιμόρφωση

·         Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή

·         Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

·         Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

·         Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

·         Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας

·         Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι ο/η υποψήφιος/α είναι άνεργος

·         Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων)ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

·         Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 13-22 Νοεμβρίου 2017 στη διεύθυνση:

 Σόνιας Νικολακοπούλου 13,  τ.κ. 15451, Νέο Ψυχικό

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 64 από 256


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

syd_pikermi 

 

 

   Κάρμεν        Ηλιάνθη       Λίλιαν

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

Erasmus+ Inclusive Education

ie+ logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo