Αρχική


Αρχική σελίδα
Ημερα εθελοντισμου ΑΒ
Νέα

Στις 30 Μαΐου 2018 η Εστία υποδέθηκε με ιδιαίτερη χαρά εργαζόμενους της ΑΒ Βασιλόπουλος στα πλαίσια της ημέρας εθελοντισμού της εταιρείας. Εργαζόμενοι του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος Ψυχικού πρόσφεραν στην Εστία τρόφιμα και αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους στα εργαστήρια της Εστίας.

Ευχαριστούμε θερμά την ΑΒ Βασιλόπουλος για την προσφορά της, η οποία  μέσα από το «ΑΒητάρι της Αγάπης» συνεχίζει με συνέπεια μία διαδρομή προσφοράς που δεν έχει τέλος, ενεργοποιεί, κινητοποιεί και συμμετέχει δυναμικά, σε πράξεις που μεγαλώνουν το καλό και πολλαπλασιάζουν τα χαμόγελα, σε πράξεις του «μαζί»

basilopoulos2 basilopoulos1

 
Οι Εύθυμες Κυράδες του Ουινδσορ
Διάφορες

Την Τρίτη 29/05/2018 οι εκπαιδευόμενοι της Εστίας παρακολούθησαν μια θεατρική παράσταση « Οι Εύθυμες Κυράδες του Ουινδσορ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, μια κωμωδία, στο θέατρο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων. Οι εκπαιδευόμενοι διασκέδασαν και χειροκρότησαν τους ηθοποιούς καθώς ανάμεσα τους συμμετείχε και εργαζόμενη της Εστίας.

 eythkyr

 
Το 4o Marmalade Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Διάφορες

 

new logo estias!!!

 

 

 

Το 4ο Marmalade Festival που πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και με την συμμετοχή 15 τοπικών συλλόγων και γυναικείων οργανώσεων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου με την βράβευση της πιο εύγευστης και πρωτότυπης μαρμελάδας καθώς και της καλύτερης παρουσίας. Το 4o Marmalade Festival τίμησαν με την παρουσία τους η Πρώτη κυρία της χώρας κα Σίσσυ Παυλοπούλου, ο Δήμαρχος κος Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης κα Νατάσα Αγγελάκη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα Τρέζου, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κα Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Βύρων Σαμαρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικού Προγράμματος κος Γάτος, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κα Λάβδα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεότητας Φιλοθέης-Ψυχικού κος Λεωνίδας Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέου Ψυχικού κα Πασσά, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ψυχικού κα Εβελίνα Παλτζόγλου, η Αντιπρόεδρος του ΔΗ.Κ.Ε.Φ.Ι.Ψ. κα Ζαφρακοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Έλση Δημουλά, η Δημοτική Σύμβουλος κα Κομνηνού-Κούμπα. Στο 4o Marmalade Festival βρέθηκε ο Σύλλογος Γυναικών «Ιωνίδες», ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού καθώς και πολλοί ακόμη φίλοι και συνεργάτες. 

H κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τον Δήμαρχο κο Παντελή Ξυριδάκη, τον pastry chef των ζαχαροπλαστείων Despina-Μιλφέιγ κο Χρήστο Μπαλατσούκα, του ζαχαροπλαστείου ΌΛΥΡΑ κο Ηλία Νίκολα, γεύτηκαν τις μοναδικές χειροποίητες γεύσεις από όλους του Συλλόγους που συμμετείχαν και έδωσαν:

Α΄ βραβείο εύγευστης μαρμελάδας στον Σύλλογο Κρητών Φιλοθέης-Ψυχικού «Ο Μίνως» για τη μαρμελάδα κολοκύθα.

Β΄ βραβείο εύγευστης μαρμελάδας στην Επιτροπή Νεότητας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για τη μαρμελάδα μήλο-κανέλα-τζίντζερ.

Α’ βραβείο πρωτότυπης γεύσης στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου για τη μαρμελάδα ντοματάκι-ρακή.

Α’ βραβείο καλύτερης διακόσμησης τραπεζιού ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Β’ βραβείο καλύτερης διακόσμησης η Ομάδα Καφενείου.

Τα βραβεία δόθηκαν από την décoratrice Έλενα Δημητροπούλου και Ανθούλα Βαμβουνέλλη.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εστίας Έφη Προκοπάκη εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους όσους συμμετείχαν και υποστήριξαν με ευαισθησία και αγάπη το 4ο Marmalade Festival που είχε στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την επόμενη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για παιδιά με νοητική υστέρηση. 

  

marm20184marm20182marm20183marm20181   

 
Από την κοινωνική αλληλεγγύη στην εργασιακή ένταξη
Διάφορες

 

 new logo estias!!!

 

 

 

 

Η Εστία συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα «Από την κοινωνική αλληλεγγύη στην εργασιακή ένταξη» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Πνευματικό Κέντρου Δήμου Αθηναίων.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν η παρουσίαση καινοτόμων ενεργειών υποστήριξης ευάλωτων ομάδων με στόχο να ενταχθούν κοινωνικά μέσω της απασχόλησης. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν δυο ομιλίες από μέλος του προσωπικού και των εκπαιδευομένων της Εστίας με θέμα την υποστηριζόμενη απασχόληση και την ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση στην αγορά εργασίας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας του Δήμου Αθηναίων για την πρόσκληση και συμμετοχή στην ημερίδα.

 entaxi2entaxi1

 
Η θεατρική ομάδα της Εστίας στο Γυμνάσιο-Λύκειο «Ουρσουλίνες»
Διάφορες

Με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασαν την θεατρική παράσταση ¨Ορνιθοσκαλίσματα¨ που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Εστίας στο Γυμνάσιο-Λύκειο «Ουρσουλίνες» την Πέμπτη 10 Μαϊου 2018.  Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και απόλαυσαν μαζί με τους καθηγητές τους την παράσταση των εκπαιδευομένων της Εστίας.

Ευχαριστούμε θερμά τις Ουρσουλίνες για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στο σχολείο τους.

 oursoulines2oursoulines1

 
11οι ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΡΑΣ
Διάφορες

Στις 9 Μαΐου εκπαιδευόμενοι της Εστίας συμμετείχαν στους 11ους Αγώνες Χαράς που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» σε συνεργασία με το Campion School.

agonesxaras2 agonesxaras1

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 49 - 56 από 280


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

syd_pikermi 

 

 

   Κάρμεν        Ηλιάνθη       Λίλιαν

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

Erasmus+ Inclusive Education

ie+ logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo