Αρχική


Αρχική σελίδα
"Ο Λευτέρης Παρασκευάς ανεβαίνει στα Πυρηναία Όρη για τα παιδιά της Εστίας"
Αθλητισμός

ΣΤΙΣ 29 IOYNIOY – 17 ΙΟΥΛΙΟΥ,

ο Λευτέρης Παρασκευάς θα επιχειρήσει  να διασχίσει τα Πυρηναία Όρη.

Σκοπός της προσπάθειας είναι ο Λευτέρης να καταφέρει να καλύψει την απόσταση των 866 χιλιομέτρων σε 15-17 μέρες με απώτερο σκοπό να στηρίξει το ίδρυμα ΕΣΤΙΑ ( www.eseepa.gr ) μέσα απο την υπέρβαση των σωματικών του ορίων.

Τα Πυρηναία είναι από τις µεγαλύτερες οροσειρές της  Ευρώπης. Βρίσκονται ανάµεσα στην Ισπανία και τη  Γαλλία και αποτελούν και φυσικά σύνορα των δύο  χωρών.

Εκτείνονται σε µήκος 866 περίπου χιλιοµέτρων  (538 µίλια) µε 48.000µ. (157.000 πόδια) ανάβαση, από  το Βισκαϊκό κόλπο µέχρι τη Μεσόγειο θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/anabasi_sta_pyrinaia_ori_gia_ta_paidia_tis_estias-64378953/


 
10η Ημερίδα Στίβου για ΑμεΑ 19 ΜΑΪΟΥ 2016
Αθλητισμός

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή μας. Μας δεχτήκατε με μια μεγάλη αγκαλιά.

Το τμήμα Πληροφορικής της  ΕΣΤΙΑΣ.

 
«Για ένα Πάσχα Αγάπης στηρίζουμε την Εστία!»
Bazaar

blue_logo

 

 

 

 Νέες και νέοι με νοητική υστέρηση μαζί με τους εκπαιδευτές και εθελοντές της Εστίας ετοίμασαν χειροποίητες λαμπάδες, όμορφες πασχαλινές συνθέσεις, σπιτικά κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους εσάς.

Χώροι διεξαγωγής πασχαλινών αγορών:

1/4: TUV AUSTRIA HELLAS (ώρες 16.00-19.00)

12/4: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΓΝΑ ώρες 10.00-15.00)

13-14/4: ATHENS METRO MALL (ώρες 09.00-21.00)

15-30/4: GOLDEN HALL (ώρες 10.00-21.00)

16-26/4: ΕΣΤΙΑ (ώρες 10.00-20.00)

18/4: COCA-COLA

19/4: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.eseepa.gr ή καλέστε στην «Εστία» στο τηλ.2106713149.

bazaar2016estia

 
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2016
Αθλητισμός

O 6ος συμβολικός αγώνας δρόμου νέων με νοητική υστέρηση ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Στις 2 Απρίλη, στον όμορφο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, εργαζόμενοι των εταιρειών SC Johnson Hellas, TUV Austria-Hellas, Argo Travel, Νηρέας Ιχθυοκαλλιέργειες, μέλη της Επιτροπής Νεότητας Φιλοθέης-Ψυχικού μαζί με εργαζόμενους του ΔΗΚΕΦIΨ Φιλοθέης-Ψυχικού, σπουδαστές των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ΚΟΡΕΛΚΟ, ΣΒΙΕ και ΑΤΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, μαθητές των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΏΝ ΠΛΑΤΩΝ, 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ και ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ,  έτρεξαν μαζί με τους νέους με νοητική υστέρηση για να στηρίξουν την προσπάθεια ανέγερσης ενός δικτύου κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης της Εστίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού κα Πετρίτση-Μουράντ, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ κος Λυμβαίος, η Πρόεδρος του ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ κα Θανογιάννη και πολλοί ακόμη συνεργάτες, φίλοι και εθελοντές. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και του ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης Ψυχικού και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, του ΟΠΑΝΔΑ και του ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ.

 Η Εστία ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές καθώς και τους χορηγούς SC Johnson Hellas, ΠΑΕ ΠΑΟ, Αυγά Βλαχάκη, ΤUV Austria-Hellas, Νηρέας Ιχθυοκαλλιέργειες, Argo Travel, Coca-Cola A.E, ΑΒ Βασιλόπουλο, Σκλαβενίτη και Μπισκότα Παπαδοπούλου που στέκονται έμπρακτα δίπλα στα άτομα με νοητική υστέρηση.


 

 

 
Ημερίδα «Τρίτη Ηλικία & Νοητική Υστέρηση»
Συνέδρια

blue_logo

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Ημερίδα «Τρίτη Ηλικία & Νοητική Υστέρηση», 30.03.16

Titania Hotel

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Titania, διοργανώθηκε από την «Εστία» με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ», της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας και της «ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ», ημερίδα με τίτλο «Τρίτη Ηλικία & Νοητική Υστέρηση», στα πλαίσια του έργου «Δημιουργία Δικτύου Υποστήριξης της Μετάβασης στην Τρίτη Ηλικία των Νοητικά Υστερούντων Ανθρώπων». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα γνωστού ως ΕΕΑ Grants στο οποίο Διαχειριστής είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Στην ημερίδα αναπτύχθηκε η αρχική ιδέα του έργου καθώς και η φιλοσοφία της δια βίου υποστήριξης ανθρώπων με νοητική αναπηρία, παρουσιάστηκαν τα χαρακτηριστικά των ηλικιωμένων ατόμων με νοητική αναπηρία καθώς και τα νεότερα δεδομένα, έγινε αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της έρευνας για τις γνωστικές διαταραχές των νοητικά υστερούντων ατόμων στην Τρίτη ηλικία, παρουσιάστηκε η κλινική εμπειρία από την υλοποίηση του έργου καθώς και οι προοπτικές συνέχισης του προγράμματος.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Τσαβαλιά που εκπροσώπησε την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Σίμος Ρούσσος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Λάβδα που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού, η τέως Αντιπεριφερειάρχης κα Βασιλάκου, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ κος Λυμβαίος, ο Πρόεδρος της «ΜΕΛΕΔΩΝΗ» κος Στεφανίδης, καθώς και πρόεδροι, επιστήμονες και συνεργάτες από ομοειδείς φορείς της Αττικής.

 Η ημερίδα έκλεισε με ένα ελαφρύ γεύμα.

 Η «Εστία» ως διοργανωτής φορέας ευχαρίστησε θερμά όλους τους επισήμους, τους συνεργαζόμενους φορείς καθώς και όλους του συνέδρους που συντέλεσαν ουσιαστικά στην επίτευξη αυτής της ημερίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως ΕΕΑ Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στην χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

logos_sameratio_horiz_gr

 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR TUV AUSTRIA HELLAS ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣ
Bazaar

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η Εστία και η TUV AUSTRIA HELLAS σας προσκαλούν στο πρώτο πασχαλινό Bazaar της Εστίας, την Παρασκευή 1 Απρίλιου στις εγκαταστάσεις της TUV Academy Λεωφόρος Μεσογείων 429 1ος όροφος ώρες 16:00-19:00.

Χειροποίητες λαμπάδες, σπιτικά γλυκά, όμορφα διακοσμητικά φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη από τα παιδιά της Εστίας.

 Είστε ευπρόσδεκτοι όλοι..........

tuvbazaar

 

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 41 - 48 από 179


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

 

 

 

 

           Κάρμεν           Ηλιάνθη

prosklisi_endiaferodos_syd

Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε - Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθεια. Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες

khfh_logos  

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo