Αρχική


Αρχική σελίδα
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2018
Αθλητισμός
prosklisi_marathonios (3)_001prosklisi_marathonios (3)_003prosklisi_marathonios (3)_002
 
Αγγελοι της Χαράς Η Μαγική Βαλίτσα
Διάφορες

 new logo estias!!!

 

 

 

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου οι εκπαιδευόμενοι της Εστίας παρακολούθησαν μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Μαγική Βαλίτσα» . Οι Άγγελοι της Χαράς, μια καλλιτεχνική εμψυχωτική ομάδα στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες καλλιτέχνες από τους χώρους του θεάτρου, της μουσικής και των εικαστικών ξεσήκωσαν ευχάριστα τόσο τους εκπαιδευόμενους όσο και το προσωπικό με τα τραγούδια τους κα την υπέροχη ερμηνεία των ρόλων τους.

 ageloi_xaras3.10.2018

 
Ένα όμορφο απόγευμα στην Εστία.
Διάφορες

 new logo estias!!!

 

 

 

Δεν θα μπορούσε καλύτερα να ξεκινήσει αυτή η χρονιά από ένα τόσο όμορφο απόγευμα με καλούς φίλους και φίλες. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης-Ψυχικού κυρία Αλεξοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κα Αγγελάκη, κα Πετρίτση-Μουράντ, κα Τρέζου, κος Γάτος, κος Σαμαρόπουλος, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κα Λάβδα, η Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου κα Πασσά, εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» κος Σαβρανάκης και μέλη τοπικών συλλόγων και οργανώσεων από την Ελληνική Εστία Αγίας Παρασκευής και Παπάγου, Παναθηναϊκή Νέου Ψυχικού, Κύκλο Νέων Μητέρων, Σύνδεσμο Ορθοδόξων Γυναικών Ευρώπης, Σύλλογο Κρητών «Μίνως», Σύλλογο Φίλων της Εστίας «Μήνυμα Αγάπης», Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φιλοθέης, Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ψυχικού, Επιτροπή Νεότητας Φιλοθέης-Ψυχικού, Λέσχη Lions Ολυμπιάδα και βεβαίως πολλές εθελόντριες της Εστίας και της Ομάδας Καφενείου συναντήθηκαν στην Εστία, απόλαυσαν το ποτό τους και αντάλλαξαν σκέψεις και ιδέες για τον σχεδιασμό της επόμενης συλλογικής δράσης στην ευρύτερη περιοχή. Την συνάντηση συνόδευσαν ξεχωριστές αλμυρές και γλυκιές γεύσεις, χειροποίητες από το εργαστήριο της Εστίας.

coctail

 

 

 
Σεμινάριο σε θέματα αντισεισμικής προστασίας
Νέα

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Εστία σεμινάριο σε θέματα  αντισεισμικής προστασίας. Πιο συγκεκριμένα ,εκπρόσωποι του ΟΑΣΠ ενημέρωσαν το προσωπικό της Εστίας για τα μέτρα προστασίας πριν  και κατά τη διάρκεια μιας σεισμικής δόνησης. Επιπλέον παρουσίασαν οδηγίες για την διαχείριση σεισμικού κίνδυνου όπως για παράδειγμα σύνταξη σχεδίων έκτακτης ανάγκης και διοργάνωση ασκήσεων ετοιμότητας.

seminar_sismos

 
Μια βόλτα στο πάρκο της Καισαριανής
Εκδρομές

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 εκπαιδευόμενοι την ΕΣΤΙΑΣ πήγαν μια εξόρμηση στο πάρκο της Καισαριανής. Η Πηγή και η Γεωργία μας περιγράφουν τις εμπειρίες τους.

 

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, πήγαμε το Εργαστήριο Πληροφορικής και το εργαστήριο Ειδών Δώρου, στο πάρκο, στην Καισαριανή. Εκεί περάσαμε πολύ ωραία. Περπατήσαμε. Μιλήσαμε. Γελάσαμε. Πειράξαμε ο ένας τον άλλον. Θαυμάσαμε τη φύση. Απολαύσαμε τον καφέ μας μέσα στο δάσος. Μαζέψαμε μυρωδιές και εικόνες και γυρίσαμε στην Εστία. 

Πηγή

Στο πάρκο της Καισαριανής, περάσαμε φανταστικά. Μυρίσαμε καθαρό αέρα και γεμίσαμε τα πνευμόνια μας. Είδαμε τη φύση να μεγαλώνει πιο πολύ. Περπατήσαμε στα όμορφα μονοπάτια του, παρεούλα με τις εκπαιδεύτριες και τον οδηγό. Πήγαμε με την παρέα μας, κάτσαμε στο δάσος και φάγαμε το πρωινό μας. Ήπιαμε καφέδες, χυμούς, σοκολάτες και ευχαριστήθηκε η ψυχούλα μας.

Γεωργία

kaisariani25.9.2018

 
Επίσκεψη S.C. Johnson Hellas στην ΣΥΔ Άρης & Λίλιαν Βουδούρη
Νέα

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, οι ένοικοι της Στέγης Άρης & Λίλιαν Βουδούρη άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους και υποδέχτηκαν το στελεχιακό δυναμικό της S.C. Johnson Hellas, ανάμεσα τους ο Γενικός Διευθυντής κος Νίκος Δριβάκος και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Μαρία Γερανίου.

Σε μια όμορφη και ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, η Πρόεδρος κα Έφη Προκοπάκη παρουσίασε συνοπτικά το οδοιπορικό της Εστίας από το 1982 έως σήμερα και ανέπτυξε τις δράσεις και το όραμα του φορέα. Οι ένοικοι συνομίλησαν για την καθημερινότητα τους, για τα προϊόντα που παράγονται στη δουλειάς τους καθώς και για τις δραστηριότητες στη νέα τους ζωή. Οι άνθρωποι της S.C. Johnson Hellas ξεναγήθηκαν στην Στέγη, θαύμασαν τους άνετους και λειτουργικούς χώρους που διαθέτει η ΣΥΔ και χειροκρότησαν το γούστο και το μεράκι των ανθρώπων της Εστίας. Στο τέλος, όλοι μαζί, απόλαυσαν το πλούσιο πρωινό που είχε επιμεληθεί η εταιρεία S.C. Johnson Hellas.

 Ευχαριστούμε θερμά την S.C. Johnson Hellas που έκανε την 18η Σεπτέμβρη μια ξεχωριστή μέρα και δίνουμε ραντεβού στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ στις 20/10/18.

s.c. johnson

 

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 33 - 40 από 280


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

syd_pikermi 

 

 

   Κάρμεν        Ηλιάνθη       Λίλιαν

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

Erasmus+ Inclusive Education

ie+ logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo