Αρχική


Αρχική σελίδα
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ
Υπό υλοποίηση

Η ΕΣΤΙΑ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.)  Α.Ε. η οποία ενεργεί ως Δικαιούχος των πράξεων οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της δράσης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων», στους Άξονες Προτεραιότητας 11 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013,

υλοποιεί πρόγραμμα με τον τίτλο«ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ»

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική υπηρεσία της ΕΣΤΙΑΣ, (Κα Χουρδά Τηλ. 210 6713149)

eetaa_logo espalogo

 
Φίλοι & Γείτονες
Υπό υλοποίηση

Η Εστία στα πλαίσια του προγράμματος ¨ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ¨ υλοποιεί την εθνική πρωτοβουλία "φίλοι & γείτονες¨ που  σκοπεύει στην προαγωγή των αξιών του εθελοντισμού, τη συνεργασία, τη γνωριμία και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

 Μέσω:

·         δράσεων ευαισθητοποίησης, καμπάνια ¨φίλοι και γείτονες¨ με κατασκευή και διανομή από νέους με και χωρίς αναπηρία υλικού που τονίζει την αξία της συνύπαρξης, της ομότιμης συμμετοχής και της κοινωνικής δράσης από νέους για νέους, κοινωνικής ένταξης

·         ανοικτή εκδήλωση σε συνεργασία με σχολεία της Αττικής που θα περιλαμβάνει προηγουμένως δράσεις εκπαίδευσης και ενημέρωσης

·         βράβευσης εθελοντών που δραστηριοποιούνται στο χώρο μας επί σειρά ετών και ταυτόχρονα δράσεις ανεύρεσης νέων εθελοντών.

στοχεύουμε  στην ανεύρεση , στρατολόγηση, εκπαίδευση και αξιοποίηση νέων εθελοντών από τη τοπική και ευρύτερη κοινότητα. Το σχέδιό μας έχει δύο κατευθύνσεις, από τη μια τονίζει την αξία της κοινωνικής δράσης και της εθελοντικής προσφοράς προς τους νέους με αναπηρία και από την άλλη, θέλει να καταστήσει σαφές ότι οι νέοι με αναπηρία πέρα από δέκτες εθελοντισμού μπορούν να είναι πομποί εθελοντικών ενεργειών με ενεργή συμμετοχή και κοινωνική δράση ισότιμη των υπολοίπων νέων.

yia_el_logo

evy2011 logo-institute-gr

 
Επίσκεψη των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΑ
Νέα
dsc02691
Την επίσκεψη των μαθητών των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΑ δεχτήκαμε τη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.
Μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια και εκπαιδευόμενοι της Εστίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συμμετέχουν μαζί στις καθημερινές δραστηριότητες της Εστίας και να συζητήσουν για κοινά προβλήματα και ανάγκες.
Από κοινού ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 6 Νοεμβρίου στο "ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ"
Περισσότερα...
 
Ημέρα εθελοντισμού της ORACLE Ελλάς
Νέα
dsc02647

Ομάδα στελεχών - εθελοντών  της ORACLE Ελλάς επισκέφθηκε την Εστία στα πλαίσια της ημέρας εθελοντισμού της εταιρίας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Οι επισκέπτες μας αφού ενημερώθηκαν για το έργο και τις δράσεις της Εστίας, παρακολούθησαν  ενεργά στο ημερήσιο πρόγραμμα συμμετέχοντας στα εργαστήρια και όλες τις καθημερινές δραστηριότητες των εκπαιδευομένων. 

 
Global Community Partnership Day, επίσκεψη της HSBC Βank
Διάφορες
dsc01926

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού της τράπεζας HSBC, στελέχη της τράπεζας επισκέφθηκαν την Εστία και συμμετείχαν σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης.

Πιο συγκεκριμένα, έξι εργαζόμενοι και ανάμεσα τους ο Richard Groves (CEO της HSBC) ζωγράφισαν μαζί με μια ομάδα εκπαιδευομένων της Εστίας και ετοίμασαν το πρωινό εκείνης της ημέρας το οποίο και προσέφεραν σε όλους τους εκπαιδευόμενους.

Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζητήσεις στον προαύλιο χώρο της Εστίας και μια πρόταση να βρεθούμε σύντομα πάλι όλοι μαζί.


Περισσότερα...
 
Ημέρα Εθελοντισμού Εργαζομένων ΑΒ
Νέα

dsc01527Στα πλαίσια της ημέρας εθελοντισμού των εργαζομένων της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, στελέχη της εταιρίας επισκέφτηκαν την Εστία στις 29 Μαίου και προσέφεραν εθελοντική εργασία.

Ο συγκεκριμένος εορτασμός εντάσσεται στη γενικότερη κοινωνική πολιτική της εταιρίας για υποστήριξη ατόμων με αναπηρία.

Περισσότερα από είκοσι στελέχη της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ επισκέφθηκαν την Εστία τη Κυριακή 29 Μαΐου 2011.

Περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 31 32 33 34 35 36 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 273 - 280 από 284


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

syd_pikermi 

 

 

   Κάρμεν        Ηλιάνθη       Λίλιαν

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

Erasmus+ Inclusive Education

ie+ logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo