Αρχική


Αρχική σελίδα
Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2018-2019
Νέα

blue_logo

 

 

 

Η ΕΣΤΙΑ - Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, στα πλαίσια της προκήρυξης «Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2018-2019» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πρόκειται να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα διάρκειας 28 εβδομάδων, με ημερομηνία έναρξης  11/12/2018,  με τίτλο «Κολύμβηση & Άθληση ΑΜΕΑ» και ζητά:

Έναν/ Μία Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Προσαρμοσμένης Ειδικής Αγωγής για εργασία με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του προγράμματος.

Απαιτούμενα προσόντα:

·         Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Προσαρμοσμένης Ειδικής Αγωγής

·         3ετή επαγγελματική εμπειρία

Πρόσθετα προσόντα

·         Γνώσεις ναυαγοσωστικής

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων:

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να αποστείλουν έως τις 28/11/2018 τα παρακάτω δικαιολογητικά στην διεύθυνση Σόνιας Νικολακοπούλου 13, τ.κ.15451, Ν.Ψυχικό

·         Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρεται η προϋπηρεσία, τα πτυχία, τυχόν πρόσθετη επιμόρφωση

·         Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή

·         Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

·         Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

·         Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

·         Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας

·         Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι ο/η υποψήφιος/α είναι άνεργος

·         Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

·         Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 16-28 Νοεμβρίου 2018 στη διεύθυνση:

 Σόνιας Νικολακοπούλου 13,  τ.κ. 15451, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2106713149

Πληροφορίες : Τριανταφύλλου Γαρυφαλλιά, Ρέτσος Γιώργος

 

 

 
Βόλτα στην πλατεία της Πεντέλης
Εκδρομές

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 οι εκπαιδευόμενοι  του εργαστήριο της υφαντικής πήγαν βόλτα στην πλατεία της Πεντέλης  και απόλαυσαν τον καφέ τους στην καφετέρια Τre Μontι.

 penteli1

 
Eπίσκεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής
Νέα

blue_logo

 

 

 

 

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, στη Στέγη μας ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στο Πικέρμι, επίσκεψη από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και  της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής.

Η επίσκεψη  είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης “Ανέγερση νέας διώροφης οικοδομής με υπόγειο, δώμα και στέγη, με λειτουργία ως Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με αναπηρία που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση στον οικισμό Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας”,  καθώς η ανέγερση της  Στέγης  συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Περιφέρεια Αττικής.

Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμμετείχαν  ο κ. Σαμπανιώτης και ο κ. Σοφός και από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας κος Δρόσης και το Στέλεχος της Μονάδας Β1 κος Καραπαναγιώτης.

Η επίσκεψη  έγινε σε ζεστό και φιλικό κλίμα όπου οι αρμόδιοι ξεναγήθηκαν στη στέγη και τους έγινε μια σύντομη παρουσίαση της ΕΣΤΙΑΣ και του τρόπου λειτουργίας των Στεγών.

Τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την καλή διάθεση και τη συνεργασία τους.

pikermi

 

 

 
Επίσκεψη από Χαροκόπειο
Νέα

blue_logo

 

 

 

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου φοιτητές του τμήματος Οικιακής Οικονομίας του Χαροκόπειου πανεπιστημίου επισκέφθηκαν την Εστία. Οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τα προγράμματα του φορέα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις υπηρεσίες της Εστίας και την άρτια οργάνωση τους.

charokopoio

 
Επίσκεψη στο Γ.Ν.Ν «Αμαλία Φλέμιγκ»
Επισκέψεις

Την 1η Νοεμβρίου, οι Ένοικοι της ΣΥΔ Κάρμεν, επισκέφθηκαν το Γ.Ν.Ν «Αμαλία Φλέμιγκ» μετά από ευγενική πρόσκληση της Διαβητολόγου - Διευθύντριας Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ», κας. Λούπα Χαρίκλειας και της Ποδολόγου κας. Παπαλεξάνδρου Νάγιας, προκειμένου να κάνουν εξέταση ποδιών. Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό και ιδιαίτερα, τις κυρίες Λούπα και Παπαλεξάνδρου που με την προσοχή και την προθυμία τους βοήθησαν με τις συμβουλές τους τόσο τα ίδια τα κορίτσια όσο και το Προσωπικό της ΣΥΔ.

 flemingk

 
H Εστία γιορτάζει τον προστάτη της Άγιο Νεκτάριο
Προς τιμήν...

 blue_logo

 

 

 

Η Εστία, 8 & 9 Νοεμβρίου, γιορτάζει την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της και σας προσκαλεί να έρθετε κοντά της και να παρακολουθήσετε τις ακολουθίες. Παραμονή της γιορτής, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου θα τελεστεί ο Εσπερινός στις 5.30 μμ. με αρτοκλασία και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 7.30 πμ θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία. Το διήμερο θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων των εργαστηρίων της Εστίας. Μπορείτε να παραγγείλετε τον άρτο σας ή το πρόσφορο στο τηλέφωνο 2106713149.

 afisa agiou nektariou 2018

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 25 - 32 από 280


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

syd_pikermi 

 

 

   Κάρμεν        Ηλιάνθη       Λίλιαν

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

Erasmus+ Inclusive Education

ie+ logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo