Αρχική


Αρχική σελίδα
«Δίνουμε τα ρέστα μας…για ένα καλύτερο αύριο».
Διάφορα

 blue_logo

 

 

 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Δεκάδες πήλινοι χειροποίητοι κουμπαράδες συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο της Εστίας. Γονείς, εθελοντές, φίλοι, μέλη του σωματείου, γείτονες, απλοί πολίτες, έδωσαν τα ρέστα τους για να υποστηρίξουν την Εστία και την συνέχιση του δύσκολου έργου της προς τα άτομα με νοητική υστέρηση που φροντίζει καθημερινά.  

 Η δράση «Δίνουμε τα ρέστα μας…για ένα καλύτερο αύριο» συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν στα γραφεία της Εστίας στο τηλ.2106713149 (κα Φωτεινή Νάκου).

koumparas2 koumparas1

 
Επίσκεψη Λεόντειου σχολής στην Εστία
Νέα

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 μαθητές της Γ’ Γυμνασίου της Λεόντειου σχολής πραγματοποίησαν επίσκεψη στην  Εστία. Οι μαθητές  ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τα προγράμματα της Εστίας και ξεναγήθηκαν στους χώρους μας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και επισκεφθούν τα εργαστήρια γνωρίζοντας από κοντά τις υπηρεσίες και δομές της Εστίας. Στο τέλος της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα τη διαφορετικότητα και το bullying στα σχολεία.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και την συμβολή των μαθητών της Λεόντειου Σχολής στο έργο μας.

leodios2017
 
Oμάδα αυτοσυνηγορίας Εστίας
Συμμετοχές

Στις 20/1/2017 εκπρόσωποι της ομάδας αυτοσυνηγορίας της Εστίας συμμετείχαν στην παρουσίαση του θέματος ‘Σχολικός εκφοβισμός’ που διοργάνωσε η ομάδα αυτοσυνηγορίας του ιδρύματος Θεοτόκου. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για το θέμα, παρακολούθησαν ένα μικρό θεατρικό δρώμενο για τον σχολικό εκφοβισμό και στη συνέχεια αντάλλαξαν εμπειρίες και απόψεις.

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Θεοτόκος για την πρόσκληση και εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα αυτοσυνηγορίας του Θεοτόκος για την άψογη διοργάνωση της συνάντησης.

 

 
Σεμινάριο “From Disability to Ability”
Συνέδρια

Δύο εργαζόμενοι της Εστίας πήραν μέρος στο σεμινάριο “From Disability to Ability” που διεξήχθη στο Βερολίνο μεταξύ 10 και 13 Ιανουαρίου 2017, διοργανώθηκε από τον φορέα “Internationaler Bund Berlin-Brandenburg gGmbH” στο πλαίσιο του Caravan2000 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Στο σεμινάριο που ήταν συνέχεια του προγράμματος ELLA και πήραν μέρος 11 Ευρωπαϊκοί φορείς, συζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας και το πλάνο ενός νέου προγράμματος που να εστιάζει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων, την ενδυνάμωση και στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία.

berlin2017_1

 
Τιμητική βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών
Νέα

Η Ακαδημία Αθηνών στην πανηγυρική της συνεδρία  της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου, τίμησε  την Εστία με το βραβείο της Αικατερίνης Π. Οικονόμου,

« ΟΤΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΕΤΗ ΜΕΓΑ ΕΥΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙ».

Το συγκεκριμένο βραβείο που απονεμήθηκε στην Πρόεδρο της Εστίας κα Έφη Προκοπάκη από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας  κον Θανάση Βαλτινό, είναι επιβράβευση για τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, την Διοίκηση τους φίλους και εν γένει για όλους όσους έχουν συμβάλει στο έργο μας τα τελευταία 35 έτη.

Η βράβευση αποτελεί για όλους μας ύψιστη τιμή, μα ακόμη περισσότερο αποτελεί δέσμευση, ευθύνη και κίνητρο για το μέλλον. 

Ως ΕΣΤΙΑ υποσχόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε έχοντας ως μόνιμη προτεραιότητα μας την  αδιάκοπη και δια βίου υποστήριξη ανθρώπων με νοητική υστέρηση και  βασική αρχή ότι, «Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και η μοναδικότητα του πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό». 

ΕΣΤΙΑ, Κέντρο Κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση.

akadimia_athinwn4akadimia_athinwn

 

 
ΕΣΤΙΑ - LIVE MEDIA
Τελευταία Νέα

Ευχαριστούμε θερμά το διαδικτυακό κανάλι LIVE MEDIA για την όμορφη παρουσίαση του έργου μας.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 17 - 24 από 179


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

 

 

 

 

           Κάρμεν           Ηλιάνθη

prosklisi_endiaferodos_syd

Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε - Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθεια. Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες

khfh_logos  

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo