Αρχική


Αρχική σελίδα
Ενημέρωση για μεταδιδόμενα νοσήματα
Νέα

Την Πέμπτη 26/4/2018 πραγματοποιήθηκε στην Εστία  ενημέρωση απο την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας σε θέματα μεταδιδόμενων νοσημάτων. Η ενημέρωση-εκπαίδευση έγινε από τον πρόεδρο της εταιρείας κο Πάνο Ευσταθίου και την γραμματέα κα Ζαχαρούλα Μανωλίδου. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης συζητήθηκαν απορίες και ερωτήματα των συμμετεχόντων καθώς και προτάσεις πρόληψης και προστασίας.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας για την συνεργασία και παρουσίαση τους.

nos1 nos2

 
Συμμετοχή της ΕΣΤΙΑΣ στο Job Shadow Day / Εργασία Μαζί
Νέα

Την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 εκπαιδευόμενοι της Εστίας συμμετείχαν στο πρόγραμμα Job Shadow Day / Εργασία Μαζί  που υλοποιεί η ΕΛΕΤΥΠΕ και επισκέφτηκαν το κατάστημα Body Shop στο Ψυχικό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως εργάζεται ένα άτομο με αναπηρία, να κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν για θέματα γύρω από την εργασία. Το Job Shadow Day / Εργασία Μαζί  είναι μία πρωτοποριακή δράση που φέρνει κοντά υποψήφιους εργαζόμενους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (π.χ. ΑμεΑ) και εργοδότες με σκοπό να προβληθεί η θετική συμβολή των ατόμων αυτών στην εργασία, να προωθήσει τις ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση και να καταρρίψει στερεότυπα.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Body Shop για τη συνεργασία τους και τη φιλοξενία τους στα καταστήματα της.

 jobshadowday2 (copy)jobshadowday1 (copy)

 
Βιωματικό εργαστήρι στην ωνάσειο βιβλιοθήκη
Νέα

Η Εστία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «ζωγραφηγήσεις» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου 2018. Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της κας Βαρβαρούση (συγγραφέας, εικονογράφος), δημιουργήθηκε μια ομάδα ζωγραφικής εκπαιδευομένων της Εστίας τα έργα των οποίων παρουσιάστηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε μια ειδική εκδήλωση στην Ωνάσειο  βιβλιοθήκη. Στα πλαίσια της εκδήλωσης η κα Βαρβαρούση εικονογράφησε ιστορίες σε μια μεγάλη επιφάνεια με παραστατικό τρόπο χρησιμοποιώντας τα έργα ζωγραφικής των εκπαιδευόμενων οι οποίοι με τη σειρά τους συμμετείχαν διαδραστικά στην ιστορία.

Ευχαριστούμε θερμά την Ωνάσειο βιβλιοθήκη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους.

onasio1 (copy)

 
Student Trade Fair 2018
Νέα

Εκπαιδευόμενοι της Εστίας  επισκέφτηκε την 12η Μαθητική Εμπορική Έκθεση της Αθήνας – Student Trade Fair 2018 του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου στο Τhe Mall Αthens. Όλες οι μαθητικές «Εικονικές Επιχειρήσεις» από 60 Γυμνάσια και Λύκεια της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, ήταν πολύ έξυπνες, καινοτόμες και οι μαθητές κυριολεκτικά «μάγεψαν» το κοινό, την κριτική επιτροπή και τους πολιτικούς που την επισκέφθηκαν. 

studenttrade fair2018_1 (copy) studenttrade fair2018_2 (copy)

 
ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ
Νέα
job shadow info flier_greek-1 (1)_001job shadow info flier_greek-1 (1)_002
 
«Επίσκεψη της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας»
Νέα

 new logo estias!!!

 

 

 

Την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ, η Εστία και οι άνθρωποί της υποδέχτηκαν την κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας συνοδεία του κου Γιώργου Σταμάτη, Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας. Η κα Ασημακοπούλου και ο κος Σταμάτης ξεναγήθηκαν στους χώρους της Εστίας και γνώρισαν από κοντά το αξιόλογο έργο των εκπαιδευομένων της μέσα στα εργαστήρια τους. Σε συνομιλία τους με την Πρόεδρο της Εστίας, αναφέρθηκαν σε ζητήματα των ίδιων των ατόμων με αναπηρία καθώς και των οικογενειών τους. Η κα Ασημακοπούλου δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στο έργο της Εστίας, δίπλα στους ανθρώπους με νοητική υστέρηση. Η Πρόεδρος της Εστίας ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική πρωτοβουλία τους να επισκεφθούν την Εστία και ευχήθηκε να είναι στο πλευρό των ανθρώπων της.

img_8873 img_8872

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 17 - 24 από 238


Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

              Παρουσίαση

0201

 

 

 

 

           Κάρμεν           Ηλιάνθη

prosklisi_endiaferodos_syd

Πρόγραμμα 'ΕΣΤΙΑ – παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση'

pinakida_ΚΔΗΦ_001

ELOSH - European Core Learning Outcomes for the Integration of Support and Housing

elosh_jpeg

ELLA - European Lifelong Learning Academy

ella_logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

  •  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ''

idrima_voudouri 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ''

snf_basic_logo1


  • Σταθερός Χορηγός
scjcolor

 

 

 


  • Χορηγός 

vlachaki

 

 


 

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο HSBC
hsbc-logo  • Ευχαριστούμε θερμά τα Slim Bites για τη γλυκιά συνεργασία!
slimbites_logo

isomat

 

Δωρεές@Εστία

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

 

circle-of-people

 

Transition and Adult Learning - Grundtvig Project

Πρώτη σε ψήφους η 'ΕΣΤΙΑ' στον διαγωνισμό της JETOIL

eisaijetlogo